PIIRUN VERRAN PAREMPAA ASUMISTA!

Rakenne Raassina on toiminut jo vuodesta 1974 ja olemme pientalorakentamiseen erikoistunut yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa moderneja uudiskohteita Länsi-Uudenmaalla. Alkuperäisen perustajan Tapio Raassinan johdolla olemme kehittyneet alunperin kiinteistöjen alakattoja ja sisäremontteja tehneestä remontoijasta kokonaisvaltaiseksi RS-rakennuttajaksi.

Tavoitteenamme on rakentaa ihmisille aikaa kestäviä koteja, joiden elinkaarikustannukset pysyvät maltillisina läpi ajan. Tähän me pyrimme järkevillä ratkaisuilla, joiden avulla voidaan optimoida kustannuksia koko asumisajan, eikä vain rakennusajan. Helppohuoltoinen kivitalo yhdistettynä moderniin lämmitystekniikkaan luo perustan, joka ei tuo asukkaille ikäviä yllätyksiä myöhempinäkään vuosina.

Toimimme pitkäjänteisesti yhteistyössä osaavien kotimaisten kumppaneiden kanssa, josta hyvänä esimerkkinä yhteistyö suomalaisen HEVI kivitalot yhtiön kanssa. Vastaamme kuitenkin itse aina kaikesta rakentamisesta asiakkaillemme ja pidämme huolen, että lupauksemme pitää:

PIIRUN VERRAN PAREMPAA ASUMISTA!