Uusi hyvin rakennettu kivitalo on turvallinen valinta. Runkomateriaali on HEVI kivitalojen 350mm -eristeharkko ei pala eikä lahoa, sen sijaan se eristää markkinoiden parhaiten lämpöä. Tyylikäs vaalea rappaus viimeistelee talojen modernin ilmeen. Harjakattoisten talojen arkkitehtuuri on selkeän linjakas ja juuri tähän pihapiiriin ja ympäristöön suunniteltu.

Lämmitysmuotona on poistoilmalämpöpumppu toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä. Tekniikka vastaa maalämpöpumppua sillä erotuksella, että energia otetaan talosta poistuvasta ilmasta. Järjestelmä siirtää lämmön tuloilmaan, käyttöveden lämmitykseen ja talojen lämmitykseen. Lämmitysmuoto on ekologinen, edullinen ja asumismukavuuden kannalta ylellinen. Hyvin eristävä runko yhdessä poistoilmalämpöpumpun kanssa takaavat edulliset asumiskustannukset ja rahaa jää myös muuhun elämiseen.

KOTIMAISUUS
Sekä HEVI kivitalot, että kivitalojemme runkomateriaalin valmistaja FinnEPS Oy, ovat molemmat suomalaisia perheyrityksiä.
FinnEPS-harkkotuotteille on myönnetty mm. Avainlippu-tunnus ja harkkojen suunnittelu, tuotekehitys sekä valmistus tapahtuu 100 % Suomessa.
Myös muut yhteistyökumppanimme olemme valikoineet huolella ja kotimaisuutta vaalien.

VAHVUUS
HEVI kivitalo on KIVITALO. Kantava rakenne on jopa 150 mm vahva yhtenäinen teräsbetoni.
Vahvuuksiamme ovat lisäksi tiiveys ja vedottomuus, sekä runkorakenteemme vesihöyrynläpäisevyys, jotka yhdessä takaavat HEVI kivitalon omistajalle terveellisen ja vedottoman, tasalämpöisen sisäilman ympäri vuoden, olemattoman pienet lämmitys- ja jäähdytyskustannukset sekä kokonaisuudessaan edulliset asumiskustannukset
HEVI kivitalo on kivitalona lähes huoltovapaa.

ENERGIATEHOKKUUS: NAUTI EDULLISESTA ASUMISESTA!
HEVI kivitalo on aina energiatehokas! Huokeimmatkin kokonaisuutemme ovat aina vähintään matalaenergialuokkaa. Harkkomme on markkinoiden energiatehokkain: jopa 0,08 W/Km2 U-arvolla.FinnEPS-harkkotuotteille on myönnetty mm. Avainlippu-tunnus ja harkkojen suunnittelu, tuotekehitys sekä valmistus tapahtuu 100% Suomessa.
Talojen ovilla ja ikkunoilla on markkinoiden alhaisimmat U-arvot ja yläpohjassa lisälämmöneristys tehdään vakiona
Kaikki talot on varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä poistoilmalämpöpumpuilla (LTO)

ARVO: KIVITALO ON AINA KIVITALO!
HEVI kivitalolla on korkea jälleenmyyntiarvo ja se kestää sukupolvelta toiselle.
HEVI kivitalo on myös eettisesti arvokas: ylläpidämme ja tuemme toiminnallamme kotimaista teollisuutta ja osaamista. Pyrimme osaltamme takaamaan laadukkaan työn säilymisen Suomessa. Noudatamme kestävän kehityksen ajattelutapaa panostamalla talojemme ekologisuuteen ja ympäristömme puhtaampaan tulevaisuuteen.

Lisätietoa: www.hevikivitalot.fi