Kivitalo Enäjärven upeissa rantamaisemissa.
Enäjärven Helmi, tarjoaa yhteensä kuusi laadukkaasti suunniteltua kivitaloa, joista 2 kpl on 1-taso- ja 4 kpl 2-tasoparitaloja.

Asunnot tarjoavat viihtyisän, valoisan ja fiksusti toimivan kodin, jonka rinnakkaisia makuuhuoneita on mahdollista yhdistää tai jakaa elämäntilanteiden muuttuessa. Saunaosaston yhteydessä on tilava kodinhoitotila pyykkihuolta varten ja ruuhkattomia aamuja turvaa kaksi wc:tä. Luksusta tuo aikuisten makuuhuoneen oma wc/suihku ja vaatehuone. Materiaalit, varusteet ja säilytysratkaisut ovat kauttaaltaan laadukkaita ja moderneja.

Olohuoneen ja avokeittiön yhteisessä avarassa tilassa viihdytään yhdessä ja Puustellin laadukkaat avokeittiön kalusteet ja AEG:n kodinkoneet sopivat linjakkaasti olohuoneen ilmeeseen. Kesäisin oleskelutila jatkuu isolle 35m2 katetulle terassille, jossa on tilaa aurinkokylvyille ja grillijuhlille. Terassi on mahdollista lasittaa, jolloin terassikautta voidaan jatkaa vuoden ympäri.

Kohteessa on erityisesti huomioitu asumisen elinkaarikustannukset, joka tarkoittaa vähäistä energiankulutusta, helppohuoltoisuutta ja edelleen alhaisia hoitovastikkeita. Kaikki talot ovat aitoja suomalaisia HEVI kivitaloja. Energiatehokkaan kivitalon lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla.
Kullekin huoneistolle kuuluu yksi sähköistetty autokatospaikka ja yksi pihapaikka sekä kylmä ulkovarasto.

 

Katso kohteen virtuaalinen esittely alta.
Voit liikkua mallin sisällä hiirellä, nuolinäppäimillä tai kosketusnäyttöä koskettamalla.